Skreddersy din egen reise!
Velg blant 3000+ hotell og 700+ golfbaner

Bestill din golfreise!

Nå har vi gjort det enklere å sette sammen den neste golfreisen. Bruk søkeboksen ovenfor og søk blant tusenvis av fly, hotell og starttider på golfbaner i hele Europa. Du kan også bestille kun fly og hotell. LES MER HER

Golftur til Spania

Med sine drøyt 400 golfbaner er Spania en av Europas ledende golfdestinasjoner. Flere av Europas ledende golfbaner finner du i Spania og de er utformet med golfturisme i tankene.

LES MER HER

Golftur til Portugal

Golfreiser til Portugal står høyt i kurs hos soltørste nordmenn. Det er først og fremst golf rundt Lisboa og golf i Algarve som lokker.

LES MER HER

Storbypuls og golf

Kombiner herlig golf med en storby som tilbyr mat-, shopping- og kulturopplevelser for en weekendreise å huske.

LES MER HER

Over 700 golfbaner å velge mellom

Vi tilbyr starttider på over 700 golfbaner rundt om i Europa. For øyeblikket kan du bestille golf i Spania, Portugal, Frankrike, Italia, Tyskland, Slovakia, Tsjekkia og Belgia. Nye golfbaner blir lagt til forløpende.

LES MER HER

Fem år på rad har vi blitt kåret til Europas beste golfreisearrangør. Det er nok ikke tilfeldig. Med 27 års erfaring vet vi hva som skal til for en vellykket golfreise. Uansett hvilken type reise du leter etter, er vi sikre på at du finner den her hos oss.

SE VÅRE ANDRE TYPER AV REISER HER