Skreddersy din egen reise!
- Velg mellom 1000-vis av flyreiser, hoteller og golfbaner

Golf i Spania

Spania har alltid vært et av de mest populære valgene når nordmenn velger sin golfreise. Landet byr på mer enn 400 golfbaner, alt fra små gjemte skatter til anlegg i verdensklasse. Legg også til en gastronomi av internasjonal klasse, vakker natur, rik historie og kulturarv og ikke minst det solsikre klima.

Golf rundt Alicante

Alicante ligger rett ved Middelhavet langs den berømte kyststripen Costa Blanca. Det store utvalget av golfbaner i området sørger for at det alltid er en golfbane som passer alle golfere. Legg til cirka 320 soldager i året, så har du de perfekte forholdene for en fantastisk golfreise.

SØK REISE TIL ALICANTE

Golf rundt Barcelona

Områdene nord og sør for Barcelona kalles for Costa Brava og Costa Daurada. De er kanskje ikke så godt kjent som Costa del Sol og Costa Blanca som golfdestinasjoner, men tilbyr et bredt utvalg golfbaner av høy kvalitet. Et alternativ er å starte fra metropolen Barcelona med alt byen har å by på og dra fra sentrum ut til en av golfbanene.

SØK REISE TIL BARCELONA

Golf rundt Malaga

Malaga og Costa del Sol tilbyr et varmt og solrikt klima og er et klassisk golfreisemål som tiltrekker seg mange norske golfere om høsten og vinteren. Du trenger ikke å dra langt før en golfbane dukker opp rundt hjørnet

SØK REISE TIL MALAGA

Golf på Mallorca

Klassiske Mallorca har lenge vært en av de mest populære destinasjonene for soltørste skandinaver, men nå har denne herlige øyen også vokst seg frem som en populær og sterk golfdestinasjon. Det er rundt 20 golfbaner som kompletterer de vakre strendene, fjellene og den vakre naturen samt Palmas storbypuls.

SØK REISE TIL MALLORCA