Bestill flyreise!
- Hvor og når vil du reise?

Hvor vil du golfe?

Vi tilbyr starttider på over 1000 golfbaner rundt om i Europa. Du kan for øyeblikket bestille golf i Spania, Portugal, Frankrike, Italia, Tyskland, Slovakia, Tsjekkia og Belgia. Vi jobber hele tiden for å utvide med nye destinasjoner og flere golfbaner

Spania

Med over 400 golfbaner er Spania en av Europas ledende golfdestinasjoner. Flere av Europas toppbaner ligger i Spania og er bygget med tanke på golfturisme. Derfor vil du ofte finne veldig gode hoteller og restauranter i nærheten av golfbanene

De aller beste banene ligger langs kysten og områdene som Costa del Sol og Costa Blanca. Disse får oss golfelskere til å drømme oss bort til fantastiske golfrunder på grønne golfbaner i et fantastisk klima.

Portugal

Landet har lenge vært et av nordmenns favorittdestinasjoner når det kommer til golfturer i Europa. Det er gode flyforbindelser fra Oslo til både Lisboa og Faro, og både golfbaner og hotell i landet ser ut til å passe de norske golfere.

I Portugal er det rundt 70 golfklubber, som er konsentrert i noen få områder.

Frankrike

I Frankrike finner du totalt 637 golfbaner, i Europa er det bare Tyskland og England som har flere. Kvaliteten på golfbanene i Frankrike er generelt veldig høy. Landet er et optimalt golfreisemål for deg som vil kombinere golf med gastronomi, gode viner og vakre naturopplevelser.

Videre er det ikke uvanlig at golf i Frankrike spilles på et slott med sin egen golfbane.

Italia

Som en golfnasjon er Italia et ganske ungt land. Få golfere har funnet det, og det er noen fordeler med det. Som regel er det god plass på golfbanene, og du får ofte gode starttider.

Dermed kan resten av dagen brukes til å oppleve kulturen og gastronomien som Italia har å tilby.

Tsjekkia

Golf i Tsjekkia er en uforglemmelig opplevelse ettersom golfbanene er like varierte som den bøhmiske naturen. I hovedstaden Praha kan du som golfspiller kombinere flere forskjellige baner med et pulserende storbyliv; det vil si alt Praha har å tilby innen mat, drikke, underholdning og kultur.

Praha er den perfekte kortreisen for en skandinavisk golfspiller med direktefly hver dag fra flere avreisesteder i Norge.

Slovakia

De fleste banene ligger i den vestlige delen av landet, i nærheten av hovedstaden Bratislava. Landet har ingen lang golftradisjon, mye fordi sporten var forbudt for allmenheten under sovjettiden. Siden uavhengighet i 1993 har rundt 20 golfbaner blitt konstruert, og mange av dem er av meget høy klasse.

Tyskland

Det er over 700 golfklubber i Tyskland med alt fra linksbaner, utfordrende mesterskapsbaner til vakre parkbaner. Profesjonelle golfere som Bernhard Langer og Martin Kaymer har satt Tyskland på kartet som en golfnasjon, og det er over 600 000 registrerte golfere i landet. Golfsesongen er betydelig lengre enn i Sverige, og på mange baner kan du spille året rundt.

Belgia

Golf er kanskje ikke den første tingen du tenker på når vi snakker om Belgia. Sjokolade, vafler, øl, spennende arkitektur og rustikke landsbyer er kanskje mer vanlig i Belgia. Imidlertid er det for tiden over 90 golfbaner i landet og veldig mange holder en veldig høy klasse, og en golfreise hit tilbyr også mye annet vel verdt en tur.