Bestill flyreise!
- Hvor og når vil du reise?

Total fleksibilitet!

Velkommen til Golf Plaisir Flexreiser!


Her får du friheten til å designe din helt egne golfreise. Ønsker du en pakke med alt inkludert – starttider, fly og hotell? Eller foretrekker du å velge noen av disse tjenestene separat? Uansett hva du velger, er det du som bestemmer hvor, når og hvor lenge du vil reise. Her er det også du som har kontroll over overnattingen og hvilke golfbaner du vil spille på, med mulighet til å velge antall starttider som passer deg best. Du kan starte i hvilken som helst rekkefølge med dine valg. La oss gjøre din neste golfreise til virkelighet!

Golf Plaisirs Flexreiser er et supplement til våre ukentlige reiser, Long Stay, treningsreiser og temareiser. Med våre Flexreiser reiser du på egenhånd, men du reiser trygt og er beskyttet av den norske reisegarantien for pakkereiser.

Golf

Hvis det å spille på en eller flere spesielle golfbaner er viktigst for reisen din, kan du starte med å sjekke om tilgjengelige tee-tider er tilgjengelige for datoene du planlegger å reise på. I søkefeltet velger du destinasjonen og datoen du vil søke etter starttider. Velg golfbanene og starttider du ønsker å spille. Du kan deretter legge til fly og/eller hoteller. Du kan også velge å gå videre og bare bestille starttidene hvis du vil.

Husk å ikke bestille starttid for nær ankomst- eller avreisetidspunkt, men pass på at du har god margin tidsmessig. Hvis ingen starttider vises for utvalgte datoer på golfbanen du søker etter, kan det være fordi det ikke er tilgjengelige starttider på den datoen eller at golfklubben ikke har lagt ut tilgjengelige starttider for den perioden ennå.

Fly

For mange er det viktig å finne gode flytider og priser før man bestiller overnatting og golftider. I søkefeltet velger du avreisested, destinasjon og dato for reisen. Når du har gjort valgene dine og startet søket, får du opp et flyforslag basert på laveste pris. Alternative flyforslag vises også. Velg det flyalternativet som passer best for deg. Deretter kan du gå videre og legge til hotell og/eller starttider for golfen. Du kan også velge å gå videre og bare bestille flyreisen hvis du ønsker det.

Hotell

Hvis overnattingsstedet er viktigst for deg å finne først, kan du gå direkte til fanen Hoteller i søkefeltet. I søkefeltet velger du reisemål og reisedato. Når du har gjort dine valg og startet søket, vises en liste over foreslåtte hoteller. Hotellene som er tilgjengelige for datoene du har valgt, presenteres her. Velg det hotellet som virker mest interessant for deg, og velg deretter romtypen du ønsker. Du kan deretter legge til flyreiser og/eller starttider for golf. Du kan også velge å gå videre og bare bestille hotellet hvis du vil.

Alle hotelltekster som presenteres legges inn av hotellene selv og er ikke alltid spesifikt skrevet som informasjon til golfgjester. Golf Plaisir er ikke ansvarlig for eventuelle unøyaktigheter. Kontakt oss hvis du har spørsmål.

Bestilling og betaling

Når dette og betaling for reisen din er gjort, vil du motta en bestillingsbekreftelse og reisedokument på e-post på din bestilling.