Skreddersy din egen reise!
Velg blant 3000+ hotell og 700+ golfbaner

Slik finner du din golfreise

Her kan du bestille din neste golfreise basert på hvilke behov og ønsker du har. Vil du bestille hele pakken med Fly, Hotell og Golf eller kanskje vil du kun bestille Fly eller Hotel og Golf. Gjør ditt valg i søkeruta. Nedenfor har vi beskrevet de ulike mulighetene i korte trekk.

Fly+Hotell+Golf

Er du på jakt etter en pakke som inneholder alt du trenger med fly, bosted og starttider er det dette du skal velge. Du starter med å søke avreisested i søkeboksen, så reismålet, hvor lenge du skal være borte og antall reisende. Når du klikker på ”Søk golfreise” kommer et første forslag på fly, som du kan endre når du har valgt et hotell, og en liste med foreslåtte hotell vil vises. Her vises de hotellene som er tilgjengelige for de datoene du har valgt. Velg det hotellet som ser mest interessant ut for deg og velg så den romtypen du ønsker. Etter at hotell og fly er valgt kan du begynne å bestille golfspilling. Golfbanene presenteres i en liste med avstand fra det hotell som er valgt. Bestill den golfbanen og starttid per dag du ønsker å spille. Tenk på å ikke bestille tid for nært din ankomst eller avreise men sørg for å ha en god tidsmessig marginal.

Samtlige hotelltekster som presenteres er lagt ut av hotellene selv, og er ikke alltid spesielt skrevet som informasjon for golfgjester. Golf Plaisir tar ikke noe ansvar for feil. Ta kontakt hvis du har spørsmål.

Fly+Golf

Velg Fly + Golf hvis er ute etter å bestille en flybillett og starttider for golf. I søkeruta velger du avreisested, ønsket reisemål og dato for reisen. Når du har gjort dine valg og startet søket presenteres et forslag til fly som er basert på laveste pris. Alternative forslag til fly vises også. Velg det fly alternativet som passer best med dine ønsker. Etter at flyet er valgt kan du begynne å bestille tider for golfspill. Bestill den golfbanen og starttiden per dag som du ønsker å spille. Tenk på å ikke bestille tid for nært din ankomst eller avreise men sørg for å ha en god tidsmessig marginal.

Golfbagen kan kun bookes etter at du har mottatt referansenummer på fly som ligger i reisedokumentene. Du vil motta reisedokumentene på epost når du har fullført bestillingen. I reisedokumentene finner du hva som gjelder til ditt bestemte flyselskap og informasjon om hvordan du skal gå videre.

Hotell+Golf

Velg Hotell + Golf om du kun er ute etter å bestille hotellovernatting og starttider for golfspill. I søkeruta velger du ditt reisemål og dato for reisen. Når du har gjort dine valg og startet søkingen presenteres en liste med foreslåtte hotell. Velg det hotellet som passer dine ønsker best. Etter at hotell er valgt kan du bestille tider for golfspill. Golfbanene presenteres i en liste med oppgitt avstand fra det hotellet som du har valgt. Bestill den golfbanen og starttid per dag som du ønsker å spille.

Ikke bestill en starttid for nær ankomst- eller avgangstid, men pass på at du har god margin.

Hotell+Fly

Du kan også velge å kun bestille hotell og/eller fly om du ønsker det. Noen ganger kan du kanskje ikke finne starttidene du ønsker men vil gjerne benytte anledningen til å bestille hotellet og/eller flyreisen likevel. Dette valget kan gjøres når du har kommet frem til bestilling av starttider.

Tillegg & betaling

Når du gjort alle dine valg av fly, hotell og golftider kan du legge til valgfrie tillegg som for eksempel tilleggsforsikringer og til slutt fylle ut i personopplysninger for alle på bestillingen

Når dette og betalingen av turen er fullført vil du motta en bestillingsbekreftelse og reisedokument på epost.