Skreddersy din egen reise!
Velg blant 3000+ hotell og 700+ golfbaner

Slik bestiller du din golfreise

Du starter med å velge avreisested, destinasjon, reiselengde og antall reisende. Når du klikker på «Søk golfreise», vil et første forslag bli presentert på flyreiser, og en liste over foreslåtte hoteller vises. Etter at hotellet og flyreisen er valgt, kan du begynne å bestille golf. Trinnene er beskrevet nedenfor.

1. Velg hotell og romtype

Her presenteres de tilgjengelige hotellene for datoene du har valgt. Først vises hotellene som ligger på, eller veldig nære en golfbane, men du kan enkelt sortere listen etter: Golfhoteller – Cityhoteller – Laveste pris – De med flest stjerner. Velg hotellet som virker mest interessant for deg, og velger deretter romtypen du ønsker.

Samtlige hotelltekster som presenteres er lagt ut av hotellene selv, og er ikke alltid spesielt skrevet som informasjon for golfgjester. Golf Plaisir tar ikke noe ansvar for feil. Ta kontakt hvis du har spørsmål.

2. Velg fly

Når du har valgt hotell og romtype, er det på tide å velge flyreise. Den første foreslåtte flyreisen som vises er basert på den laveste prisen. Alternative flyforslag vises også. Velg det flyalternativet som best passer dine behov.

Du kan filtrere flyforslagene etter: Flyselskaper – Flyklasse (økonomi, business) – avgangstider.

Golfbagen kan kun bookes etter at du har mottatt referansenummer på fly som ligger i reisedokumentene. Du vil motta reisedokumentene på epost når du har fullført bestillingen. I reisedokumentene finner du hva som gjelder til ditt bestemte flyselskap og informasjon om hvordan du skal gå videre.

3. Velg golfbaner og starttider

Nå er det tid for å velge golfbaner og starttider. Golfbanene presenteres i en liste over avstander fra det valgte hotellet. Bestill golfbanen og starttid for de dagne du ønsker å spille.

Ikke bestill en starttid for nær ankomst- eller avgangstid, men pass på at du har god margin.

4. Gjør tilvalg og betal

Når du har gjort alle valgene når det gjelder fly, hotell og golf, er det tid for å legge til de valgfrie tilleggene som tilleggsforsikring. Du skal også i dette steget fylle ut personlig informasjon for alle de reisende.

Når dette og betalingen av turen er fullført vil du motta en bestillingsbekreftelse og reisedokument på epost.