Skreddersy din egen reise!
- Velg mellom 1000-vis av flyreiser, hoteller og golfbaner

Total fleksibilitet!

Golf Plaisir Flexresor er et alternativ for de som ønsker fleksibilitet. Ønsker du å bestille en hel pakke med fly, hotell og golf eller bare én eller noen av disse tjenestene? Du bestemmer selv vad og i hvilken rekkefølge du vil søke og bestille. Bruk søkefeltet og de forskjellige fanene for Flyreiser, Hotell og Golf og gjør dine valg. Valgene dine lagres i en handlekurv, og du kan når som helst bestille og betale.

Golf Plaisirs Flexreiser er et supplement til våre ukentlige reiser, Long Stay, treningsreiser og temareiser. Med våre Flexreiser reiser du på egenhånd, men du reiser trygt og er beskyttet av den norske reisegarantien for pakkereiser.

Fly

For mange er det viktig å finne gode flytider og priser før man bestiller overnatting og golftider. I søkefeltet og under fanen Flyreiser velger du avreisested, destinasjon og dato for reisen. Når du har gjort valgene dine og startet søket, får du opp et flyforslag basert på laveste pris. Alternative flyforslag vises også. Velg det flyalternativet som passer best for deg. Deretter kan du gå videre og legge til hotell og/eller starttidspunkt for golfen. Du kan også velge å gå videre og bare bestille flyreisen hvis du ønsker det.

Merk at golfbagen kun kan bestilles når du har foretatt bestilling og betaling og mottatt flybestillingsreferansen som du mottar i reisedokumentene dine. Du bestiller og betaler for din golfbag separat direkte hos flyselskapet eller gjennom Golf Plaisirs kundeservice.

Hotell

Hvis overnattingsstedet er viktigst for deg å finne først, kan du gå direkte til fanen Hoteller i søkefeltet. I søkefeltet velger du reisemål og reisedato. Når du har gjort dine valg og startet søket, vises en liste over foreslåtte hoteller. Hotellene som er tilgjengelige for datoene du har valgt, presenteres her. Velg det hotellet som virker mest interessant for deg, og velg deretter romtypen du ønsker. Du kan deretter legge til flyreiser og/eller tee-tider for golf. Du kan også velge å gå videre og bare bestille hotellet hvis du vil.

Alle hotelltekster som presenteres legges inn av hotellene selv og er ikke alltid spesifikt skrevet som informasjon til golfgjester. Golf Plaisir er ikke ansvarlig for eventuelle unøyaktigheter. Kontakt oss hvis du har spørsmål.

Golf

Hvis det å spille på en eller flere spesielle golfbaner er viktigst for reisen din, kan du starte med å sjekke om tilgjengelige tee-tider er tilgjengelige for datoene du planlegger å reise på. I søkeboksen og på Golf-fanen velger du destinasjonen og datoen du vil søke etter starttider. Golfbanene er presentert i en liste med avstander fra den valgte destinasjonen. Velg golfbanene og starttider du ønsker å spille. Du kan deretter legge til fly og/eller hoteller. Du kan også velge å gå videre og bare bestille starttidene hvis du vil.

Husk å ikke bestille starttid for nær ankomst- eller avreisetidspunkt, men pass på at du har god margin tidsmessig. Hvis ingen starttider vises for utvalgte datoer på golfbanen du søker etter, kan det være fordi det ikke er tilgjengelige starttider på den datoen eller at golfklubben ikke har lagt ut tilgjengelige starttider for den perioden ennå.

Bestilling og betaling

Når dette og betaling for reisen din er gjort, vil du motta en bestillingsbekreftelse og reisedokument på e-post på din bestilling.