Skreddersy din egen reise!
Velg blant 3000+ hotell og 700+ golfbaner

Golf & storby

Helgeturer til Europas største byer blir stadig mer populært. Ta med golfkøller neste gang du drar og kombinere storbyen tilbud av mat, kultur, underholdning og shopping med en eller to herlige runder golf.

Barcelona

En golfhelg i Barcelona inneholder alt du måtte ønske deg fra en helgetur: fantastisk arkitektur og kultur, shopping, god mat og et yrende natteliv. Det er til og med strender i byen!

SØK REISE TIL BARCELONA

Palma de Mallorca

Vil du reise til varmen, men oppleve mer enn sol og bad? Bestill en tur til Palma de Mallorca, Mallorcas trendy hovedstad! Kombiner golf med storbyhandel, restauranter og natteliv samt besøk på fine strender.

SØK REISE TIL PALMA DE MALLORCA

Praha

Tsjekkias gjestfrie hovedstad Praha byr på mange severdigheter, kultur, historie, god mat og billig shopping. Hvis du liker golf i tillegg til Praha, er Praha den riktige byen for deg - her er det en overflod av koselige ølhaller og mikrobryggerier.

SØK REISE TIL PRAHA

Lisboa

Lisboa er en etablert turistby og har mye å tilby for de som vil ta en pause fra golfen og nyte både mat og kultur. Lisboa sentrum er blitt oppfrisket den siste tiden, og det er også flere nye trendy områder langs strandpromenaden. Det er fullt av kafeer, barer og interessante restauranter som blander tradisjonell portugisisk mat med moderne ingredienser.

SØK REISE TIL LISBOA

Paris

På bare to timer er du i byen som tilbyr en rik historie, kultur for enhver smak, rikelig med shopping og restauranter i verdensklasse. Byen ligger vakkert til ved Seine-elven med flere parker og uendelig rekreasjonsmuligheter.

SØK REISE TIL PARIS