Bestill flyreise!
- Hvor og når vil du reise?

Golf & storby

Helgeturer til Europas største byer blir stadig mer populært. Ta med golfkøller neste gang du drar og kombinere storbyen tilbud av mat, kultur, underholdning og shopping med en eller to herlige runder golf.

Praha

Tsjekkias gjestfrie hovedstad Praha byr på mange severdigheter, kultur, historie, god mat og billig shopping. Hvis du liker golf i tillegg til Praha, er Praha den riktige byen for deg - her er det en overflod av koselige ølhaller og mikrobryggerier.

Velg destinasjonen Praha i søkeboksen ovenfor for mer informasjon om golfbaner og tilgjengelighet.

Palma de Mallorca

Vil du reise til varmen, men oppleve mer enn sol og bad? Bestill en tur til Palma de Mallorca, Mallorcas trendy hovedstad! Kombiner golf med storbyhandel, restauranter og natteliv samt besøk på fine strender.

Velg destinasjonen Mallorca i søkeboksen ovenfor for mer informasjon om golfbaner og tilgjengelighet.

Barcelona

En golfhelg i Barcelona inneholder alt du måtte ønske deg fra en helgetur: fantastisk arkitektur og kultur, shopping, god mat og et yrende natteliv. Det er til og med strender i byen!

Velg destinasjonen Barcelona i søkeboksen ovenfor for mer informasjon om golfbaner og tilgjengelighet.

Lisboa

Lisboa er en etablert turistby og har mye å tilby for de som vil ta en pause fra golfen og nyte både mat og kultur. Lisboa sentrum er blitt oppfrisket den siste tiden, og det er også flere nye trendy områder langs strandpromenaden. Det er fullt av kafeer, barer og interessante restauranter som blander tradisjonell portugisisk mat med moderne ingredienser.

Velg destinasjonen Lisboa i søkeboksen ovenfor for mer informasjon om golfbaner og tilgjengelighet.

Paris

På bare to timer er du i byen som tilbyr en rik historie, kultur for enhver smak, rikelig med shopping og restauranter i verdensklasse. Byen ligger vakkert til ved Seine-elven med flere parker og uendelig rekreasjonsmuligheter.

Velg destinasjonen Paris i søkeboksen ovenfor for mer informasjon om golfbaner og tilgjengelighet.